Gå en kurs som hjälper dig att leva livet fullt ut

Jag går just nu en gruppledarutbildning i den evidensbaserade metoden ACT – Acceptance and Commitment Therapy – som har visat sig ge mycket goda resultat när det handlar om att hantera stress och främja hälsa.

Första gruppen är redan igång och till hösten kommer jag att hålla fler kurser med potential att förändra livet i positiv riktning. Välkommen att höra av dig för mer information!

Gå en e-kurs och utveckla dig själv

Kontinuerligt startar jag e-kurser, både lärarledda och baserade på självstudier, i sex delar i TerapeutAkademins regi.

Under rubriken ”Skapa bättre balans och mer livsglädje” får du enkla men effektiva redskap för att stärka självkänslan, kommunicera tydligare, hantera konflikter bättre, sätta realistiska mål, träna medveten närvaro, minska stress och fylla på med ny energi. Kursen innehåller teoriavsnitt, övningsuppgifter, reflektion i egen kursdagbok och diskussioner i ett digitalt klassrum.


Du kommer också att kunna byta erfarenhet med övriga deltagare i kursen precis som du gör på en fysisk kurs. Kommunikationen sker på samma sätt som i sociala medier, vilket innebär att du inte behöver vara uppkopplad någon speciell tid, du kommenterar och tar del av avsnitten när det passar dig. Du gör uppgifterna i din egen takt och materialet ligger kvar i klassrummet en månad efter avslut så att du i lugn och ro kan ta del av det och avsluta dina uppgifter.

 

För att få ta del av andras synpunkter och erfarenheter rekommenderar vi dig att följa kursupplägget. Efter avslutad e-kurs erhåller du kursintyg.

 

Gå utbildningar och kurser på HumaNova

Sedan fyra år arbetar jag som lärare på HumaNova. Jag har förmånen att få följa både en etta under  "Bli den du är"-året och en tvåa under elevernas samtalscoach-utbildning. Är du nyfiken på HumaNovas varierande och inspirerande utbud, läs mer här: www.humanova.com

Så får du en lycklig kärleksrelation

I egenskap av par- och relationsterapeut har jag blivit intervjuad av Vardagsfilosoferna Podcast om vad som gör en kärleksrelation lycklig, utvecklingsbar och varaktig. I samtalet med Marika Rennerfelt och Tina Peldán delar jag med mig av de "nycklar" som har visat sig öppna dörren till större närhet, mer djup och ökad glädje i förhållandet.

 

Lyssna gärna!